Javna ustanova “Ratkovićeve večeri poezije“ raspisala je konkurs za Nagradu “Risto Ratković” i konkurs za nagradu “Ratkovićeve večeri poezije”, koji traje do 15. jula 2022.

Za Nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori ne mogu konkurisati za Nagradu.

Prijedloge mogu slati: izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Na konkurs zainteresovani treba da dostave PDF objavljene knjige, sa CIP-om i fotografijom naslovne strane, koju predlažu za nagradu na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Na konkurs za nagradu “Ratkovićevih večeri poezije” za pjesnike do 27 godina potrebno je dostaviti PDF rukopisa neobjavljene zbirke poezije potpisan šifrom i sa kontakt podacima, imenom i prezimenom  autora na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  .

NAPOMENA:

Predlagači garantuju za autentičnost dostavljenog djela i za saglasnost autora za učešće na konkursu.

Uroš Zupan, LAGANA PLOVIDBA

Uroš Zupan rođen je 25. 8. 1963. u Trbovljama, gdje je pohađao osnovnu i srednju školu. U…
feb 04, 2022
Go to top